Termometr elektroniczny DT20 do wędzarni masarni

Termometry » elektroniczne|Termometry » spożywcze - gastronomiczne

Termometr elektroniczny DT-20 do wędzarni masarni
Cena:439.00
Netto:356.91(Vat 23%)

Termometr DT-20 przeznaczony jest do pomiaru temperatury w wędzarniach, masarniach itp.

Termometr jest zabudowany w obudowie kroplo i pyłoszczelnej - przystosowany jest do pracy w trudnych warunkach. Stopień ochrony obudowy wynosi IP66.

Sonda wykonana jest ze stali kwasoodpornej w gatunku 1H18N9T - ma dopuszczenie do kontaktu z żywnością (atest PZH).
Posiada przewód przyłączeniowy w izolacji silikonowej o długości 3 mb. Przewód sondy może pracować w zakresie temperatur od -50°C do 200°C.

Wynik pomiaru podawany jest na 4 elementowym wyświetlaczu LED, którego czwarta cyfra stanowi dziesiątą część stopnia.

Zasilanie termometru z sieci 230V (prąd zmienny).

Dane Techniczne:
•zakres mierzonych temperatur:  -50°C do 200°C
•zakres temperatur pracy:   0°C do 40°C
•rozdzielczość:   0,1°C
•dokładność pomiaru:   0,1°C + 1 cyfra
•zasilanie:    sieć 230V
•wysokość cyfr wyświetlacza:   20 mm
•wymiary obudowy:   130x94x81 mm
•stopień ochrony obudowy:   IP66
•wymiary sondy ST01:   4x120 mm
•długość przewodu sondy:    Lp=3 m
•materiał osłony czujnika:   stal kwasoodporna 1H18N9T
•przewód sondy:    silikonow 3x0,75 mm^2